Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
Sayın Ferhat AYDOĞDU Ziyareti Tüm Haberler

Dernek Yönetim Kurulumuz tarafından 08.12.2023 tarihinde, Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Yönetimi ve Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ferhat AYDOĞDU ziyaret edilmiştir. Söz konusu görüşmede;

Mesleğimizin sorunları ve beklentilerimiz dile getirilmiş ve çözüm önerileri detaylı olarak konuşulmuştur. Ayrıca son zamanlarda kamuoyuna yansıyan Kariyer Uzmanların mali ve sosyal haklarının düzeltilmesine ilişkin çalışmaları da içeren Kariyer Meslekler düzenlemesine ilişkin haberler konuşulmuş ve muhtemel bir düzenleme gündeme geldiğinde mesleğimizin yılardır içinde bulunduğu adaletsiz durumun düzeltilmesine yönelik destekleri ve çözüm iradesi koymaları talep edilmiştir.

29.11.2023 Tarihinde Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. İ. İlhan HATİPOĞLU ve ilgili Bürokratlar ile TBMM de yapılan görüşmenin devamı niteliğinde gelişen ve görüşme talebimize olumlu yanıt vererek yaklaşık bir saat bizimle görüşen, önerilerimizi dinleyen ve çözüme yönelik istişare ortamı bulduğumuz Sayın Ferhat AYDOĞDU’ ya teşekkür ederiz.