Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
ETKİNLİKLER

Mali Hizmetler Uzmanlığı Mesleki Yeterlilik Eğitimi Başvurusu

Derneğimiz tarafından, 01 – 07 Mart 2020 tarihleri arasında, Mali Hizmetler Uzmanlığı Yönetmeliği’nin 25. maddesi de göz önüne alınarak, 6 gece 7 gün süreli ücretsiz “Mali Hizmetler Uzmanlığı Mesleki Yeterlik Eğitim Programı” düzenlenmesi planlanmaktadır.

Söz konusu eğitim programına, idarelerimizin aşağıda yer alan konularla ilgili Mali Hizmetler Uzmanları ve Yardımcılarının (Diğer unvanlarda yer alan personelin başvuruları boş kontenjan kalması halinde kesinleşen listede yer alabilecektir.) katılmasının faydalı olacağı düşünülmektedir.

Eğitim ihtiyacının daha net bir şekilde belirlenebilmesi ve sağlıklı planlama yapılabilmesi için eğitime personelinin katılmasını uygun görecek idarelerimizin ve katılımcı sayısının  bilinmesine gerek duyulmaktadır.

Bu nedenle, eğitime katılması uygun görülecek personele ilişkin bilgilerin (Ad, Soyad, kurum, telefon, e-posta, katılımcı yanında gelecek misafir bilgilerinin) 04.02.2020 tarihine kadar aşağıdaki forma girilmesini talep etmekteyiz. Formda "Katılım Sayısı" bölümünde 1'den fazla kişinin yer alması hâlinde bütün katılımcıların isim ve unvanlarının ayrıca "Notunuz" bölümünde belirtilmesi gerekmektedir.

Ön başvurular değerlendirilerek eğitime ilişkin kesinleşen bilgiler talepte bulunanlara bildirilecektir.

Teşekkür eder, saygılar sunarız.

 

Not: Eğitimin  Sealight Resort Hotel’de (Kuşadası) yapılması planlanmıştır. Eğitimin yapılması halinde, konaklama, yemek ve oteldeki kapsamda yer alan diğer giderler için çift kişilik odada kişi başı toplam fiyat (7 gün 6 gece) K.D.V. dâhil 732 TL, tek kişilik odalarda konaklama için ise toplam 1.098 TL olarak belirlenmiştir. 

https://sealightresort.sealighthotels.com/

 

Mali Hizmetler Uzmanlığı Mesleki Yeterlilik Eğitimi

Planlanan Eğitim Konuları

Program Bütçe ve Uygulaması

İç Kontrol ve Risk Uygulamaları

Kamu İhale Mevzuatı ve E- İhale

Muhasebe Uygulamaları (E-Fatura ve Tek Hazine Hesabı)

Kamu Kurumlarında İyi Uygulama Örneği Paylaşımları

 

 



ETKİNLİĞE KATILMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ.
Ad:  
Soyad:  
Kurum:  
Telefon:  
EPosta:  
Katılım Sayısı:    
Notunuz:
 
 
Katılım Listesi