Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
Yüksek Lisans Eğitimi Başladı Tüm Haberler

Derneğimiz ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi arasında “Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans/Eğitim  Protokolü” imzalanmıştır.

Yönetim Kurulu eylem planında yer alan” Mali Hizmetler Uzmanları ve Uzman Yardımcılarının mesleki anlamda geliştirilmesi, yetkinleştirilmesi ve kapasitelerinin artırılması için gerekli desteğin sağlanması, uzman ve uzman yardımcılarının ihtiyaç duyduğu bilginin üretilmesi, derlenmesi ve sunulması.” faaliyeti kapsamında yüksek lisans yapmak isteyen meslektaşlarımıza katkı sağlamak amacıyla çeşitli Devlet, özel ve vakıf üniversiteleri ile görüşmeler yapılmış ve yapılan görüşmeler sonucunda;

Derneğimiz ile  Yıldırım Beyazıt Üniversitesi arasında “Yüksek Lisans/Eğitim Protokolü” 17/09/2014 tarihinde   imzalanmıştır.

Yüksek Lisans/Eğitim Protokolü ile Derneğimiz  mensuplarının, Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans programlarında eğitim görmesi sağlanmıştır. 2014-2015 Öğretim Yılına ilişkin eğitim, Prof. Dr. Sayın Mehmet BARCA’nın Stratejik Yönetim dersi ile 10/10/2014 Cuma günü  başlamıştır.

Daha Öncede, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Control Solutions İnternational ve Derneğimiz arasında üyelerimize yönelik “Kamu İç Kontrol Uzmanlığı Sertifika Programı” düzenlenmiş olup, anılan Üniversite ile iyi niyet çerçevesinde karşılıklı iş birliğine yönelik etkinliklerimiz devam edecektir.

Yüksek lisans eğitimine başlayan meslektaşlarımızın başarılı bir eğitim yılı geçirmesini dileriz.