Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
DUYURULAR

GENEL KURULA DAVET

 

 

Saygıdeğer Meslektaşlarımız

 

Derneğimiz, üyelerinin mesleki, kültürel, sosyal, ekonomik ve hukuki yönlerden hak ve menfaatlerini araştırmak ve korumak, sorunlarının giderilmesi için girişimlerde bulunmak mesleki gelişmeyi ve aralarındaki dayanışmayı ve yardımlaşmayı sağlamak için güçlü bir yapıya kavuşmak amacıyla 17/10/2006 tarihinde kurulmuştur.

 

Mali Hizmetler Uzmanları Derneği Genel Kurulu, Derneğimizin en yüksek karar organı olup üyelerin katılımı ile oluşmaktadır. Olağan genel kurul toplantıları her iki yılda bir Yönetim Kurulunun çağrısı üzerine yapılmaktadır.

 

Daha önce duyurusu yapılan, Derneğimiz 5 inci Olağan Genel Kurul Toplantısı 31/05/2015 tarihinde saat 13:00 de Gazi Üniversitesi Gazi Konser Salonunda gerçekleştirilecektir. Derneğimiz Tüzüğüne göre Yönetim ve Denetim Kurulu üye tamsayısının iki katından aşağı olmamak üzere katılım olması gerekmektedir.

 

Yönetim Kurulumuzca, 5 inci Olağan Genel Kurul Toplantısının daha katılımcı, daha şeffaf ve daha demokratik bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla tüm meslektaşlarımızı genel kurul toplantımızda görmeyi arzu ediyoruz.

 

Birlikten kuvvet doğar inancıyla hepimiz adına daha güçlü bir sesle konuşabilmek için, başta Genel Kurul olmak üzere, bütün Mali Hizmetler Uzmanları ve Mali Hizmetler Uzman Yardımcılarının, Derneğin bir parçası olması gerektiğini hatırlatır genel kurulumuza katılmalarını ve Derneğimiz çatısı altına girerek mesleğimizin hak ettiği yere taşınması için katkı sunmalarını rica ederiz.

Bütün meslektaşlarımızı Genel Kurula bekliyoruz.

 

Saygılarımızla.

 

Yönetim Kurulu

27 Mayıs 2015 Çarşamba

Duyurulara geri dön