Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
EĞİTİCİ HAVUZU Tüm Haberler

Değerli Üyelerimiz;

 

Günden güne büyüyen ve önemi tüm kurumlarca daha fazla anlaşılan mesleğimize ve meslektaşlarımıza bilgi ve deneyimleri konusunda gerek çalıştıkları kurumlarca gerekse diğer kurumlarca gösterilen teveccüh giderek artmaktadır. Genel Kurulda da bahsettiğimiz üzere Derneğimizce siz meslektaşlarımızın değerli bilgi birikimi ve deneyimlerinizden faydalanmak ve mesleğimizin potansiyeli hakkında bilgi edinmek ve gerektiğinde başvurmak üzere bir eğitici havuzu oluşturulması planlanmaktadır.

 

Düzenlenecek eğitim programlarında ben de eğitici olmak, ben de mesleğimize değer katmak ve aranılan meslek gurubu olmasında katkı sağlamak, örnek olmak, bilgi ve tecrübemi paylaşmak istiyorum diyen arkadaşlarımızı programlarımızda eğitici olarak görmek bizleri mutlu edecektir.

 

Mesleğimize destek vermek ve eğitici havuzunda yer almak  isteyen arkadaşlarımızın ekte gönderilen eğitim konularını dikkate alarak ve yine ekte yer alan CV formunu doldurarak,  23/09/2015 tarihine kadar webmaster@malihizmetler.org.tr mail adresine göndermelerini rica ederiz.

 

Konu Başlıkları İçin Lütfen TIKLAYINIZ.

CV Formu İçin Lütfen TIKLAYINIZ.

 

Ayrıntılı Bİlgi İçin;

 

Murat Karasu 0535 561 51 49   m_karasu5838@hotmail.com 

Sedat ÜNAL  0507 200 78 89   sedat_unal_18@hotmail.com