Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
KESK ZİYARETİ Tüm Haberler

666 Sayılı Kamu Görevlilerinin Mali Haklarının Düzenlenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Hükmünde Kararname ile Mali Hizmetler Uzmanlığı mesleği aleyhine ortaya çıkan adaletsizliğin giderilmesi amacı ile yapılan Sendika Ziyaretleri Faaliyetleri Kapsamında, Memur-Sen ve Kamu-Sen ziyaretlerinin ardından üçüncü olarak 03/07/2015 tarihinde Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Yönetim Kurulu Üyelerimizden oluşan bir grup tarafından ziyaret edilmiştir.

Ziyarette KESK Genel Başkanı Lami ÖZGEN’in yanı sıra, Genel Sekreter Hasan TOPRAK, Mali Sekreter Ramazan GÜRBÜZ, Eğitim Örgütlenme ve Basın Yayın Sekreteri İlhan YİĞİT de bulunmuşlardır.

Ziyaret esnasında başta özlük haklarımızla ilgili hususlar olmak üzere mesleğimizle ilgili sorunlar anlatılmış ve hazırlanan dokümanlar sunularak çözüm için destek istenilmiştir. Sayın ÖZGEN, 666 sayılı KHK sonrası oluşan adaletsizliği takip ettiklerini ve uygun ortamda dile getirerek KHK’nın oluşturduğu genel sorunlarla birlikte mesleğimiz aleyhine oluşan sorunların da çözümü için destek olacaklarını ifade etmişlerdir.