Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
GENEL KURULA DAVET Tüm Haberler

GENEL KURULA DAVET

Saygıdeğer Meslektaşlarımız

  Mali Hizmetler Uzmanları Derneği Genel Kurulu Derneğimizin en yüksek karar organı olup üyelerin katılımı ile oluşmaktadır. Olağan genel kurul toplantıları her iki yılda bir Yönetim Kurulunun çağrısı üzerine yapılmaktadır.

  Yönetim ve Denetim Kurulları Raporları ile bilanço, gelir gider hesaplarının incelenmesi, Yönetim ve Denetim Kurulları asil ve yedek üyelerinin seçilmesi, Yönetim Kurulunca hazırlanmış yönetmeliklerin onaylanması, Tüzüğün değiştirilmesi, Derneğin dağılması hakkında kararın verilmesi, Derneğimiz Tüzüğü ile Genel Kurul’ a verilmiş görevlerden bazılarıdır.

  Derneğimiz 5 inci Olağan Genel Kurul Toplantısı 24/05/2015 tarihinde  saat 13:00 de Gazi Üniversitesi Gazi Konser Salonunda yapılacaktır.  Bu tarihte yapılması planlanan toplantının gerçekleştirilebilmesi için Derneğimiz Tüzüğüne göre toplantıya katılma hakkı bulunan üyelerimizin yarısından bir fazlasının katılması gerekmektedir. Bu şekilde toplantı yeter sayısının bulunamaması halinde, ikinci toplantı 31/05/2015 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacaktır. İkinci toplantının yapılabilmesi için de Yönetim ve Denetim Kurulu üye tamsayısının iki katından aşağı olmamak üzere katılım olması gerekmektedir.

  Yine Derneğimiz Tüzüğüne göre genel kurul tarihinden 15 gün öncesine kadar altı aylık aidat borcu olan üyeler, genel kurul toplantısında oy kullanamamakta ve Yönetim ile Denetim Kurulu üyeliklerine seçilememektedirler.

  Yönetim Kurulumuzca, 5 inci Olağan Genel Kurul Toplantısının önceki genel kurul toplantılarından daha katılımcı, daha şeffaf, daha demokratik bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla tüm meslektaşlarımızı genel kurul toplantımızda görmeyi arzu ediyoruz. Bu doğrultuda 60 Lira üzerinde aidat borcu olan üyelerimizden borçlarını genel kurul tarihinden en az 15 gün önceden ödeyerek, üye olmayan meslektaşlarımızdan ise Derneğimize üye olarak, genel kurulumuza katılmalarını ve Derneğimiz çatısı altına girerek mesleğimizin hak ettiği yere taşınması için katkı sunmalarını arzu ediyoruz.

Saygılarımızla.

Yönetim Kurulu

 

 

YENİ:  Derneğimiz 5 inci Olağan Genel Kurul Toplantısı 24/05/2015 tarihinde  saat 13:00 de Gazi Üniversitesi Gazi Konser Salonunda yapılacağına ilişkin Genel Kurul Davetine, üyelerimizden bir kısmı iştirak ederek  toplantının yapılacağı Gazi üniversitesi Gazi Konser Salonunda hazır bulunmuşlardır. Ancak Toplantını Gerçekleştirilebilmesi için Derneğimiz Tüzüğünde belirtilen toplantı yeter sayısına ulaşılamamış olup bu durum bir tutanağa bağlanarak toplantı sonuçlandırılmıştır. İkinci Toplantı dernek tüzüğüne göre ilan edilen  Genel Kurul Toplantısına  davette de yer aldığı gibi  31/05/2015 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacaktır.

 

 

 

1.      Genel Kurul Toplantısının gündemine erişebilmek için tıklayınız.

2.      Yönetim ve Denetim Kurulu üyeliklerine aday olabilmek için gerekli şartlar ile Genel Kurulda oykulanabileceklerin Kesin Listesine ulaşmak için tıklayınız.

3.      Gelir-gider hesabı ile gelecek dönem bütçe teklifine erişebilmek için tıklayınız.

4.      Yönetim Kurulu Asil ve Yedek üyeliği  ile Denetim Kurulu Asil ve Yedek üyeliği seçimine, adaylık  başvurusunun son günü olan 14.05.2014 tarihine kadar  aday olmak için resmi başvuru yapanların  listesi;  

 

MALİ HİZMETLER UZMANLARI DERNEĞİ 5. DÖNEM YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

 

 

ASİL ÜYELER                                                       YEDEK ÜYELER         

 

Müjgan ÖZBEK

Ramazan AÇIKSÖZ                                                                 

Eşref BAŞKAN

Gökhan NARLI

Ahmet İLHAN

Murat KIZILIRMAK

Bahri AKGÜL

Uğur AKARSU

Eda Evren DİZDAR

Cem TOZ

Mehmet SUSAM

Cengiz İNCİ

Murat KARASU

Ülkü KAYAHARMAN

Hakan AĞA

Metehan TAŞDEMİR

Sedat ÜNAL

Çiğdem ÇAKMAK

 

 

 

DENETİM KURULU

 

ASİL ÜYELER                                                                                          YEDEK ÜYELER                        

 

Satılmış ARDIÇ

Zuhal MELİKOĞLU

Ümmet ATAY

İlknur TUNÇ

Zafer SEĞMEN

Gizem ÖZTÜRK