Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
YETERLİK SINAVI HAZIRLIK EĞİTİMİ Tüm Haberler

Yazılı sınavı 12 Aralık 2010, sözlü sınavı 24-28 Ocak 2011 tarihlerinde yapılan özel yarışma sınavıyla mesleğe alınan 2. Dönem Mali Hizmetler Uzman Yardımcılarına yönelik olarak planlanan “Yeterlik Sınavı Hazırlık Eğitimi” programı netleşmiş bulunmaktadır.

Eğitim;

o   15.09.2014-Pazartesi / 19.09.2014-Cuma tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

o   Eğitim Derneğimiz üyelerine yönelik olup, başvurusu kabul edilenlere ait listeye erişebilmek için burayı tıklayınız.

o   Eğitim ücretsiz olup, herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

o   Eğitime Ankara dışından katılacak meslektaşlarımız konaklama ihtiyaçlarını kendi imkânlarıyla karşılayacaklardır.

o   Eğitim, anılan tarihlerde Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 06500 Beşevler/ANKARA adresinde bulunan 75. Yıl Konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

o   Eğitim süresi toplam 40 saat olup, %90 oranında devam zorunluluğu bulunmaktadır. Bu zorunluluğu yerine getirenlere eğitim sonunda katılım belgesi verilecektir.

o   Eğitim programına erişebilmek için burayı tıklayınız.

o   Eğitim başvurusu kabul edilen her bir meslektaşımızın kurumuna hitaben yazılmış eğitime davet yazısı postaya verilmiştir. Yazıyı faks aracılığı ile talep eden meslektaşlarımız Yönetim Kurulumuz üyesi Hakan AĞA ile irtibata geçebilirler.

Eğitim ile ilgili her türlü bilgi ihtiyacı hisseden üyelerimiz yine Hakan AĞA ile hakan-aga@hotmail.com elektronik posta hesabı üzerinden irtibata geçebilirler. Bilgilerinize sunulur.

Yönetim Kurulu

Eğitim Gerçekleştirilmiş Olup Eğitim Sunumları ve Fotoğraflara Ulaşmak İçin tıklayınız