Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
TBMM Ziyareti Tüm Haberler

Değerli Meslektaşlarımız,

23/02/2018 tarihinde Konya Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi (Milli Mütabakat/İttifak Komisyonu Üyesi) Sayın Mustafa KALAYCI, Ankara Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Sayın Bülent KUŞOĞLU ve Kahramanmaraş Milletvekili Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Sayın Fahrettin Oğuz TOR TBMM’deki Makamlarında ziyaret edilmiştir.

Ziyarete, Derneğimizi temsilen Genel Başkan Bahri AKGÜL, Genel Sayman Ahmet İLHAN, Eğitim ve Yayın Koordinatörü Eda Evren DİZDAR, Sosyal Medya ve Basın Koordinatörü İnanç KÖKSALAN ile SGK’da görev yapan üyemiz Ozan AVCIOĞLU katılmıştır.

Derneğimizin çalışmaları, mesleğimizin önemi ve Kamu mali yönetimine sağladığı katkılar ile özellikle mesleğimizin özlük haklarında ortaya çıkarılan adaletsizlik konularında Sayın Vekillerimize bilgi verilmiştir.

Önümüzdeki süreçte, özlük haklarımıza ilişkin adaletsizliğin giderilmesi için yapılacak çalışmalar ve yöntem hakkında öneri ve destek sözlerini aldığımız Sayın Mustafa KALAYCI, Sayın Bülent KUŞOĞLU ve Sayın Fahrettin Oğuz TOR’a teşekkür eder, saygılar sunarız.

Özlük haklarımızda ortaya çıkarılan adaletsizliğin giderilebilmesi için TBMM’de ve diğer Kurumlarda çalışmalara devam edilecektir.

Fotoğraflar için tıklayınız.