Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ SAYIN PROF. DR. MEHMET BARCA ZİYARETİ Tüm Haberler

Değerli Meslektaşlarımız,

05/10/2017 tarihinde Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü ve İç Denetim Koordinasyon Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet BARCA Derneğimiz Yönetim Kurulunca makamında ziyaret edilmiştir.

Derneğimizi temsilen Genel Başkan Bahri AKGÜL, Genel Sekreter Hakan AĞA, Eğitim ve Yayın Koordinatörü Eda Evren DİZDAR, Hukuk ve Çalışma Grupları Koordinatörü Emel TIĞLIOĞLU TAŞ ve Üyelik İşlerinden Sorumlu Koordinatör Raziye Naz TÜRKELİ’nin  katıldığı ziyarette, Derneğimizin çalışmaları ve projeleri ile gerçekleştirmeyi planladığı faaliyetler hakkında bilgi verilerek destekleri talep edilmiştir.

Görüşmede, stratejik planlamanın gelişim süreci ve Ülkemizde geldiği aşama ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde stratejik planlama ve izleme/değerlendirme konularında önerilerimiz ve projelerimiz üzerinde istişarelerde bulunulmuştur.

Sayın Rektörümüzle gerçekleştirdiğimiz görüşmenin ardından Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinde görev yapan meslektaşlarımız ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Bahattin ALBAS da makamlarında ziyaret edilmiştir. Ziyarette, Derneğimizin faaliyetleri, strateji geliştirme birimlerinin rolü ve önemi, Maliye Bakanlığınca yürütülen Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Sistemi ve ASBÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının faaliyetleri gibi konularda görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Derneğimizin yürüteceği projelerde ve faaliyetlerde destek sağlayacağını belirten Sayın Rektörümüze ve ASBÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanı Sayın Bahattin ALBAS’a teşekkür ederiz.

Fotoğraflar için Tıklayınız.