Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
6. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI Tüm Haberler

Sayın Meslektaşlarımız,

 

Üyelerinin mesleki, kültürel, sosyal, ekonomik ve hukuki yönlerden hak ve menfaatlerini araştırmayı, geliştirmeyi ve korumayı, mesleki birlik, bütünlük ve gelişmeyi sağlamayı, üyelerinin sorunlarının giderilmesi için girişimlerde bulunmayı ve aralarındaki dayanışma ve yardımlaşmayı artırmayı görev edinmiş olan Derneğimizin Olağan Genel Kurulu, Tüzüğümüz gereği her iki yılda bir yapılmaktadır.

 

Genel Kurul duyurusu Derneğimizin internet sayfasında kamuoyunun bilgisine sunulmak üzere yayımlanmış olup, gerek elektronik posta, gerek kısa mesaj olarak bütün üyelerimize ayrıca duyurulmuştur. Bu çerçevede, 6. Genel Kurul Toplantımız, katılım sağlayan meslektaşlarımızın huzurunda, 03 Haziran 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilmiş olup, 7. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri, yapılan seçim sonucunda oybirliği ile seçilerek görevine başlamıştır. 

 

Öncelikle Genel Kurula katılmak suretiyle Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin belirlenmesini sağlayan, Mesleğimize ve Derneğimize sahip çıkan üyelerimize  tüm meslektaşlarımız adına teşekkür ederiz.

 

Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun Mesleğimiz ve Meslektaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ederiz.

 

Saygılarımızla..

GENEL KURUL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ