Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
Genel Kurul İkinci Toplantısı ve İftar Organizasyonu Tüm Haberler

Derneğimiz 6' ıncı Olağan Genel Kurul Toplantısı ilan edildiği üzere, 27.05.2017 tarihinde gerçekleştirilmiş ancak toplantı yeter sayısına ulaşılamamış olup, bu durum tutanak altına alınmıştır. Tüzüğümüzün Toplantı Sayısı başlıklı 15. maddesine yer alan "Genel Kurul, toplantıya katılma hakkı bulunan üyelerin yarısından bir fazlasının katılması ile toplanır. 
Yapılan ilanda belirtilmek kaydı ile ilk toplantıda çoğunluk sağlanamazsa, bir hafta sonra birinci toplantı için gösterilen yer, saat ve gündem dahilinde ikinci toplantı yapılır. Bu ikinci toplantı için çoğunluk aranmaz. Ancak, ikinci toplantıya katılacak üye sayısı Yönetim ve Denetim Kurulları üye tam sayısının iki katından aşağı olamaz. 
 " hükmü gereği ikinci toplantı 03.06.2017 tarihinde ilk toplantıda ilan edilen yer ve saatte gerçekleştirilecektir.

Derneğimiz tarafında Geleneksel olarak her yıl düzenlenen İftar Organizasyonumuz Genel Kurulumuzun yapılacağı ilan edilen Micocina Kafe'de (Mustafa Kemal Mahallesi 2079 Sok.& Eskişehir Yolu Via Green İş Merkezi D:2/C / Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Yanı) Genel Kurul Toplantısı sonrasında gerçekleştirilecektir.

Tüm Meslektaşlarımızı 03.06.2017 Cumartesi günü saat 16.00'da yapılacak olan Genel Kurul İkinci Toplantısına ve ardından düzenlenecek olan İftar Organizasyonumuza bekleriz.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılım Formu İçin;

http://malihizmetler.org.tr/EtkinlikGoster.aspx?ID=37