Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
DUYURULAR

TANIŞMA ORGANİZASYONU

Mali Hizmetler Uzmanları Derneği (MAHUZDER) olarak, mesleğimize yeni katılan 4. dönem Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı arkadaşlarımız için bir tanışma organizasyonu düzenlenecektir. Dernek tüzüğümüzde, derneğin amacı; üyelerin mesleki, kültürel, sosyal, ekonomik ve hukuki yönlerden hak ve menfaatlerini araştırmak ve korumak, sorunların giderilmesi için girişimlerde bulunmak, mesleki gelişmeyi ve aralarındaki dayanışmayı ve yardımlaşmayı sağlamak olarak tanımlanmıştır. Bu amaçlar doğrultusunda siz değerli meslektaşlarımızı; derneğimizi, mesleğimizi ve diğer meslektaşlarımızı tanımak ve tanıtmak, birlik ve beraberliğimizi sağlamak üzere tanışma organizasyonumuza davet ediyor, katılımlarınızı bekliyoruz. 
Tanışma organizasyonumuzun tarihini il dışındaki meslektaşlarımızın da katılım sağlayabilmesini teminen hafta sonu olarak tespit etmiş bulunuyor, üye olan veya olmayan tüm meslektaşlarımızın katılmasını diliyoruz.
Organizasyon hakkında bilgi almak isteyen ve katılım sağlayacak arkadaşlarımızın aşağıdaki meslektaşlarımızla iletişime geçmesini rica ediyoruz.


Mali Hizmetler Uzmanları Derneği

Tarih: 08 Ağustos 2015 Cumartesi Saat 14.00
Yer: Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
Adres: Şehit Adem Yavuz Sokak 11/8 Nil Apt. Kat:4 Kızılay/ANKARA

Anıl Çetin (Ulaştırma Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı) 
Tel. No: 0507 815 25 28

Mehmet Barınır ( Türk Dil Kurumu Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı) 
Tel. No: 0553 547 71 06

Eda Evren DİZDAR ( Türkiye İstatistik Kurumu – Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi)
Tel. No: 0506 131 93 76

 

26 Temmuz 2015 Pazar

Duyurulara geri dön