Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
DUYURULAR

BKMYS ve Kamu Harcama Süreci Eğitimi Düzenlenmiştir

Üyelerinin hak ve menfaatlerini araştırmak ve korumak, sorunlarının giderilmesi için girişimlerde bulunmak, mesleki gelişmeyi, aralarındaki dayanışma ve yardımlaşmayı artırmak ve ülkemiz mali yönetim sisteminin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerine devam eden Derneğimiz tarafından, 14-16 Şubat 2018 tarihleri arasında “Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYS) ve Kamu Harcama Süreci Eğitimi” düzenlenmiştir.

51 farklı Kamu Kurumundan yaklaşık 330 katılımcıyla gerçekleştirilen eğitimde, BKMYS’nin ilk çıktıları olan Yeni Muhasebe Bilişim Sistemi ile Yeni Harcama Yönetimi Bilişim Sistemi hakkında katılımcılara Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen eğiticiler tarafından bilgi verilmiş ve sistem üzerinde uygulama yapılmıştır. Ayrıca Mali Hizmetler Uzmanı/Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı meslektaşlarımız tarafından da uygulama örneklerine yönelik dersler verilmiştir.

Kamu Alımları/İhale Mevzuatı Uygulamaları ile 696 Sayılı KHK İle Gelen Yenilikler konusunuda da meslektaşımız tarafından katılımcılara bilgi verilmiştir.

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdür Yardımcısı Sayın Arif YILDIRIM tarafından ise, BKMYS’nin geneline ve Yeni Muhasebe Bilişim Sistemine yönelik sunum yapılmıştır. Sayın Genel Müdür Yardımcımız, sunumun ardından katılımcılardan söz alanların görüşlerini dinlemiş ve sorularını yanıtlamıştır. (Video konferans yöntemiyle)

Eğitimin düzenlemesine katkı sağlayan Muhasebat Genel Müdürlüğü yönetici ve eğiticilerine, eğitime personelinin katılımını sağlayan Kurumlarımızın yöneticilerine, meslektaşlarımıza ve katılımcılara teşekkür eder, eğitime ilişkin dokümanları saygılarımızla bilgilerinize sunarız.

Açılış konuşması için tıklayınız.

BKMYS eğitim dokümanları için tıklayınız.

KİK eğitim dokümanları için tıklayınız.

Fotoğraflar için tıklayınız.

 

21 Şubat 2018 Çarşamba

Duyurulara geri dön