Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
DUYURULAR

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ

 

 

       5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile ihdas edilen mesleğimizin ilk mensupları olan meslektaşlarımız 2006 yılında göreve başlamışlardır. 2006 yılından 2016 yılına kadar, 2 geçiş sınavı ve 5 yarışma sınavı sonucunda meslektaşlarımızın sayısı her geçen gün artmıştır. Bugün itibarıyla 2016 yılında sınavı kazanan son 241 kişi ile birlikte yaklaşık 1.500 meslektaşımız ve 2006 yılında kurulan Derneğimizin 763 üyesi bulunmaktadır.

 

       Yönetim kurulumuzun geçmiş 1 yıllık çalışmaları ve gelecek 1 yıla ilişkin planları hakkında, hususen önümüzdeki süreçte yapılması gerekenler ile ilgili aşağıda belirtilen yer ve zamanda geniş katılımlı bir bilgilendirme ve istişare toplantısının yapılması planlanmaktadır.

 

       Tüm üyelerimizin/ meslektaşlarımızın toplantıya katılımının mesleğimize ilişkin sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşülmesi açısından önemli olduğunu düşünüyor ve katılımlarınızın değerli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Ayrıca 2016 yılı içerisinde atanan mali hizmetler uzman yardımcısı yeni meslektaşlarımızla da bir araya gelme ve tanışma fırsatı da bulmuş olacağımızı umut ediyoruz.

 

       Toplantının koordineli bir şekilde yürütülmesi ve zamanın en verimli şekilde değerlendirilebilmesi için toplantıya katılacak ya da katılamayacak tüm meslektaşlarımızın toplantı ile ilgili üzerinde çalışılması gereken düşünce ve önerilerini e-posta yolu ile 9 Haziran Perşembe akşamına kadar bizlerle paylaşması temennisiyle,

 

       Saygılarımızı sunarız.

 

 

Toplantı Yer, Tarih ve Saati :

 

Tarih ve Saat: 11 Haziran 2016 / Cumartesi    Saat: 14:00

 

Yer:                 MAHUZDER Dernek Merkezi

Şehit Adem Yavuz Sokak 11/8 Nil Apt. Kat:4 Kızılay/ANKARA

9 Haziran 2016 Perşembe

Duyurulara geri dön